suda jatuh ditimpa pula tangga dan diikuti oleh barisan pasu bunga, rak buku dan kipas ceiling ke atas diriku.

Kisah sedih ini bermula kire² setaun yg lalu apabila aku ditakdirkan dok satu bilik dgn ‘dia’ dan Din. Part ni aku gelar sbg part jatuh. Pastu Din blah. Tinggal aku dgn mamat tu je. Part nie aku gelar sbg, ditimpa tangga. Setela beberapa minggu dok dgn dia, aku da bole gak aa adapt. Pastu dea mule menunjuk belang. Dea mule plak masok competition nyanyian. Bile dia masuk competition² ini. 2 kesan utama yg amat ketara. Satu adala, Die akan melalak melolong dalam bilik. Part ni digelar sbg barisan pasu bunga. Dan due, makin ramai orang tau die rumate aku. Part nie plak, rak buku. Dan yg terakhir skali yg terjadi kire² sejam yg lalu. Azhan beli henset same dgn aku ! K800i ! Diulangi sekali lagi ! AZHAN BELI HENSET SAME DGN AKU !!! Bagian ini digelar sbg jatuhnya kipas ceiling atas diriku !

Aku harap either aku tak bgn lagi da or da takde ape yg jatuh lg da. Takle trime da weh !

Advertisements